Stöd från din lokala företagare!

Tänk på att stödja det lokala näringslivet för att tillsammans ta oss igenom covid-19. Här är vad företagen gör för att underlätta för dig och för att minska smittspridningen.


Företag

Erbjudande

Holistic ­Training ­AB - Järvsö
Telefon:
070-209 01 42

Min verksamhet är att bidra till välmående genom yoga och träning etc. Så mina bidrag är att leverera detta på olika sätt online och på social media. Det finns gratis filmer på min hemsida holistictraining.se och även små korta filmer på mitt Instagram @holistictraining och en betaltjänst med full-långa klasser som heter Holistic Videocast på movdoo.com.

Eco-kliniken - ­Ljusdal
Telefon:
073-052 39 80
E-post:
info@eco-kliniken.se

Vi har en webbshop som du kan beställa kosttillskott och ekologisk hud och hårvård. Du kan hämta ut din beställning i våra butiker i Ljusdal och Hudiksvall eller få din beställning hemkörd, www.eco-butiken.se. Vi har kosttillskott och ekologisk hudvård & hårvård från Maria Åkerberg som vi just nu även har 20 % på.

Jan Larsson - ­­Ljusdal
Telefon:
070-340 83 94

Jag skulle kunna hjälpa till med ev hemkörning av varor.

Meca - Ljusdals bilverkstad AB
Telefon:
0651-161 00

Egengjord handsprit, ta med flaska att hämta i, du får ta max 0,5 liter per hushåll med dig. Tag med egen flaska och fyll på själv. Vid behov av större mängd, vänligen kontakta oss.

Christina o co - ­Ljusdal
Telefon:
0651-149 00

Vi på Christina & Comp erbjuder nu våra kunder att handla på morgonen eller på kvällen efter överenskommelse. Vi kan plocka ihop en klädkasse efter dina behov och köra den hem till dig. Vi tar swisch. Vi är öppna för alla förslag; det är bara att höra av sig så ska vi försöka fixa det.

Karl Hedin i ­Ljusdal AB
Telefon:
0651-133 55

Extra service vad gäller lastning och leverans av varor. I den rådande situationen sätter vi våra kunders och personals välbefinnande främst. Allt du kan köpa hos oss (även beställningsvaror) kan vi leverera hem till dig - oavsett om du är proffsbyggare eller privatkonsument. Stort som smått, kort sagt – det du behöver; en låda skruv, färg, golv, dörrar, panel eller andra rejäla grejer som fönster, byggreglar, takstolar m m. Inga problem om du inte är kund hos oss sedan tidigare, det är bara att ringa oss så hjälper vi dig. Hör av dig så plockar vi färdigt allt ifrån butiksvaror till byggmaterial, lastar din släpvagn eller lossar körningar efter dina önskemål. Kontakta oss för mer information: www.abkarlhedin.se/bygghandel/om-oss/ Välkommen till AB Karl Hedin, svårare än så ska det inte vara!

Bäckströms Hem & Företags­­tjänster AB - Färila
Telefon:
070-288 82 98

Vi kan göra inköp av varor samt utkörning av dessa. Olika ärenden, apoteket mm. Personlig omvårdnad. Enklare matlagning. Städa, tvätta kläder, gå ut med hunden, köra saker till miljöåtervinningen (Åkerslund). Det går bra att höra av sig även på kvällar och helger. Vi löser det mesta!

Järvsöbaden - Järvsö
Telefon:
0651-404 00

Vi har öppet som vanligt och serverar frukost lunch och middag. Vi erbjuder även take away lådor av dagens lunch för hämtning eller utkörning i Järvsö by. Beställ din take away via receptionen 0651-404 00. Veckans meny finns på vår hemsida under fliken kök.
Take away 80 kr, Take away + utkörning i Järvsö by 100 kr.

Järvsö Resurs ek för
Telefon:
0651-419 65

Vi kan erbjuda många tjänster. Vi har fordon, verktyg och annan utrustning. Det finns idag 17 personer som jobbar i verksamheten. Vi kan köra ut varor. Köra till återvinning. Utföra enklare reparationer, målning. Vaktmästeri- och trädgårdsarbeten. Städar bostäder och lokaler. Fälla träd med motorsåg, röja med röjsåg och liknande. Vi bedriver också vandrarhem där vi kan erbjuda 15 rum med handikappvänliga badrum i alla rum. Vi kan även göra en massa annat också om det behövs. De flesta av våra arbeten är berättigade ROT/RUT- avdrag.

Fifty Fifty - Ljusdal
Telefon:
0651-144 11

Epost:
fiftyljusdal@hotmail.com

Har du sett något fint här men inte har möjlighet att åka ner på Centrumhuset själv, eller är du ute efter presenter, så vill vi erbjuda hemleverans om du bor på nära håll, helt utan kostnad ( med leverans på 1-2 dagar). Vi levererar alltså dina varor till dörren, för oss är du viktig! Vi skickar även varor via post och erbjuder även en klädkasse, som vi skapar efter det behovet du har.

Wahlins hem - Ljusdal
Telefon:
0651-71 11 74

Vi på Wahlins arbetar för att ha god hygien på arbetsplatsen och erbjuder tjänster som: Handla i vår webbutik www.wahlinshem.se och hämta upp i butik (vi kan möta kunden utanför om det behövs), få det hemskickat eller få det utkört. Utkörning gäller kunder som bor i Ljusdal, Järvsö eller Färila.

Byggmax - Ljusdal
Telefon:
077-189 00 89

Vill du handla hos oss så lånar vi ut släpvagn (gratis såklart), vill du ha varorna hemkörda eller hämta dom färdiga i butiken går det att beställa direkt från vår hemsida. Här kan du även läsa om våra leveransmöjligheter: https://www.byggmax.se/leverans. Varmt välkommen, vi har öppet alla dagar i veckan!

Läns­­försäkringar - Ljusdal
Telefon:
0651-400 00

Vi på Länsförsäkringar Ljusdal kan erbjuda våra kunder telefon eller onlinemöten istället för fysiska möten om de inte vill/kan komma in på kontoret (som har oförändrade öppettider). Det gäller för frågor/ärenden rörande både bank och försäkring.

Nordeens Guld - Ljusdal
Telefon:
0651-71 12 43

Välkommen till oss! Butiken är fylld av vårnyheter! Om du inte kan komma fysiskt, hör av dej via telefon, mail, Instagram eller Facebook så hjälper vi dig. Gratis hemleverans, fint inslagna om ni så önskar.

La Banca - Ljusdal
Telefon:
070-663 90 70

Buffé och självplock tas bort. Servering direkt från kök igen. Lunch och hela menyn finns för take away, www.labanca.se.

Matstället - Ljusdal
Telefon:
0651-70 94 60

Ät här som vanligt eller ring och beställ take away. Menyn finns på vår hemsida, www.matstallet.se.

Janus Bistro Lounge - Ljusdal
Telefon:
0651-164 90

Öppet som vanligt. Det finns nu en avhämtningsmeny med 20% rabatt. Hemkörning erbjudes inom centrala delar av Ljusdal och då till ordninarie pris. Boka gärna avhämtning kl. 15.00-17.00.

Tompas Mat - Ljusdal
Telefon:
070-551 11 02

Vi gör din matlåda. Ring eller sms:a din beställning före kl. 11.00. Pris 80 kr inkl sallad. Swish, kort eller kontant. Fri utkörning vid köp över 300 kr. Betalning vid utkörning sker via swish 1234018016

Konditori Finess - Ljusdal
Telefon:
0651-105 80

Hos oss på Konditori Finess kan man komma in och köpa med sig av allt i vårt sortiment. Luncher, tårtor, bröd mm. Vi erbjuder också gratis hemleveranser så lång det är möjligt. Man kontaktar oss på 0651-105 80 så försöker vi lösa det på bästa sätt för våra kunder.

Janssons Bröd - Ljusdal
Telefon:
0651-71 10 03

Janssons Drive In. Ring så berättar vi vad som finns i brödskåpet, du beställer, vi kommer ut med kassen, du swishar och sen kan du åka hem med ditt bröd. Färskt bröd utan att behöva kliva ur bilen alltså! Öppet som vanligt.

Ericssons ­bokhandel - Ljusdal
Telefon:
0651-71 17 05

Vanliga öppettider. Hör av dig om du inte vill eller kan komma till oss så ordnar vi hemleverans eller vad som passar dig bäst. Vi kan lösa betalning med swish, kort eller på annat sätt.

Zinko - Ljusdal
Telefon:
0651-107 00

Håll koll på vår webbshop. Hemleverans och paket. Vi levererar inom närområdet och kan skicka paket. Ring, maila eller skicka dm på Instagram. Vi har öppet som vanligt.

Albins Leksaker - Ljusdal
Telefon:
0651-71 16 82

Vill eller kan du inte gå på stan. Ring oss så försöker vi hitta en lösning. Swish kan ordnas. Ta hand om er.

Miss L - Ljusdal
Telefon:
076-129 75 79

Ni som inte kan komma, hör av er så löser vi detta.

Ramsjö byaråd ekonomisk ­förening

Vi har en automatiserad drivmedelsstation med ytterst få kontakter med kunderna

Ljusdals Motor
Telefon:
0651-71 18 34

Extra öppet kl. 07.00-08.00 för dig i riskgrupp och 65+. Fri hemkörning i Ljusdal med omnejd. Swish eller faktura kan erbjudas.

Ljusdals Bildelar
Telefon:
0651-154 80

Ring oss om ev beställning. Vi kan lägga ut det i friska luften vid vår entré om kunden kan swisha, så slipper kunden gå in till oss. Vill kunden att vi skickar varor via post så går det jättebra mot en mindre fraktkostnad. Kan vi på något sätt hjälpa till på annat sätt så gör vi väldigt gärna det

Munana - Färila
Telefon:
070-988 55 39

Behöver du jobba hemifrån? Vi kan erbjuda företag/organisationer som har eller vill skaffa Office 365 hjälp med att sätta upp och komma igång med Microsoft Teams. Microsoft Teams är en gratis samarbetsplattform som gör det möjligt att bl.a. dela och redigera dokument, ha interna och externa webbmöten (enskilda eller i grupper), chatta och ringa m.m. från en och samma plattform. Den är byggd just för att underlätta samarbeten när medarbetare befinner sig på olika platser geografiskt.

Stegs and Sisters - Järvsö
Telefon:
073-617 44 97

Vi kan hjälpa till med att köra ut grejer/ leveranser samt lära upp äldre i att använda digitala tjänster.

Hälsoboden Ting med tanke - Ljusdal
Telefon:
0651-106 80

Ring oss gärna, vi försöker hjälpa dig som kund på bästa möjliga sätt utifrån dina behov just nu. Ring in din order, Hämta dina varor färdigpackat. Betala med swish . Ingenting är omöjligt det omöjliga tar bara lite längre tid.

Ekhs hem & företagstjänster - Färila
Telefon:
070-353 51 72

Vi  kan erbjuda följande: – inköp, -transporter till och från (ex apotek, affär, läkarbesök etc), -utkörning av varor (ex apoteksvaror, mat mm), -städhjälp , -desinficering av hem, kontor eller lokaler (en maskin som inte kräver någon karens dvs lokalen eller utrymmet kan användas direkt efter utförd desinficering). Alla dessa tjänster utförs givetvis av personal som ej har några symtom på smitta. Man behöver heller ej ha direkt kontakt med personalen. Vi löser det efter era behov och alltid med fokus på kunden.

Anders Collin - Ljusdal
Telefon:
070-655 70 74

Om behov finns nu eller framåt så kan jag bidra med min profession och erfarenheter till företagare/ledare/entreprenörer. Exempel på detta kan vara att hantera sig själv/ livet/familjen/företaget/händelser/tankar/känslor i den situation som nu råder och som nästan ingen trott skulle kunna ske...Oro, ångest, frustration. Katastroftankar/rädsla. Konflikter i en ökad anspänning. Förhållningssätt/beteendeförändring och aktivering. Strategier/struktur. Att stå ut med ovisshet inför framtiden. Normalisering. Tänker att en första kontakt med mig sker via telefon eller mail och där en bedömning o konceptualisering ev. följt av något/några kostnadsfria handledande/konsulterande samtal efter ök.

Sportringen - Ljusdal
Telefon:
0651-140 16

Ni som befinner sig i riskgrupperna får gärna handla innan öppning! Vi finns på plats från kl. 07.00 bara att ringa så öppnar vi upp för er! Hemkörning och hemlån fixar vi också!

Granngården - Ljusdal
Telefon:
0651-175 90

Vår butik är öppen men känner du dig sjuk – stanna hemma. Du är när som helst välkommen att handla med hemleverans på www.granngarden.se.

Rosehills - Ljusdal
Telefon:
0651-71 11 01

Vi minskar våra öppettider from 19 mars: vardagar 10.00-17.00, lördag 10.00-14.00. Vi levererar blommor i Ljusdal med omnejd, mejla eller ring in din beställning

Colorama - Ljusdal
Telefon:
0651-123 60

 Vi hjälper er gärna per telefon med färg, tapeter, spackel m.m. Vi levererar materialet till er dörr* med största försiktighet och ni betalar genom faktura eller swish. Ring oss så hjälper vi er.

* Gäller vid köp över 1.000 kr och inom Ljusdal, annars blir det ett litet tillägg.

Elbutiken - Ljusdal
Telefon:
0651-155 00

Vi fixar hemleverans till de som är i högrisk-gruppen eller till de som är väldigt försiktiga pga andra omständigheter. Ring oss för att få hjälp.

XL bygg - Ljusdal
Telefon:
0651-156 00
Epost:
info@ljusdal.xlbygg.se

Kan du inte besöka vår butik? Kontakta oss via mejl eller telefon så kan vi köra ut dina varor. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Yantra studio - Ljusdal

Nu har vi kickat igång vår alldeles egna Youtubekanal där du kommer kunna ta del av yoga och ledda meditationer via nätet. Filmer kommer läggas upp kontinuerligt. Så gå gärna in och följ/prenumerera på oss. https://www.youtube.com/channel/UCLj9fPWfggacYmXeM_j7rjw/

Hemlängtan - Ljusdal
Telefon:
0651-144 40

Vår butik är öppen precis som vanligt & vi fortsätter att vara aktiva på instagram & facebook. Där hoppas vi att ni kan finna en paus och hitta inspiration och glädje i en tuff tid som denna. Vill ni ha vår hjälp med att få er vara hemkörd eller utställd för upphämtning så hör bara av er så löser vi allt.

Ljustorget - Ljusdal
Telefon:
0651-120 04

Slå oss en signal om ni vill ha något hemkört till er! Eller om ni vill att vi ska packa och göra klart en påse så att ni slipper gå in i butiken. Godsaker, tårtor eller ljus.

Unitis - Ljusdal
Telefon:
0651-133 31

I dessa tider erbjuder Unitis fortsatt folkservice. Vid besök hos Unitis önskar vi att du följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Unitis har lättläst informationsmaterial tillgängligt. Från måndag 23 mars till tisdag 14 april är vi färre personer på Unitis. Unitis följer Ljusdals kommuns rekommendation att inte bedriva daglig verksamhet under denna period. Unitis följer även Ljusdals kommuns rekommendation att hålla vår folkservice öppen och fortsätta vara mötesplatsen för alla. Unitis har öppet datortek på läktaren i Röda Kvarn. Unitis café- och lunchrestaurang serverar tre rätter på lunchmenyn nästa vecka. Vi fortsätter att erbjuda ”take away”- mat. Om du vill kan vi komma ut på terrassen med lådan. Vill du få hemleverans av din mat, ring oss för en lösning. I caféet har vi ordinarie sortiment, vilket är; varma och kalla smörgåsar, kaffe/thé, varm choklad och läsk, samt fikabröd. Butiken i Röda kvarn och butiken Återskaparna har öppet och vi erbjuder beställning via telefon, e-post och sociala medier. Vill du hämta din vara utomhus så går det bra. Vill du få hemleverans av din vara, ring oss för en lösning.

Unitis musikevenemang har en avbokning och det är; Ghost of Paul Revere från USA som tyvärr inte kan komma till Unitis den 29 mars. Den 4 april är det bokat musikevenemang av Mats Westling och i dagsläget planerar Unitis för att genomföra det evenemanget

Hembygds­gården - Ljusdal
Telefon:
0651-71 14 30

Det finns matlådor att köpa både frysta och dagens, (om du ringer innan, kan vi till och med ställa matlådorna på lastkajen om du inte vill komma in).

Kick Saloon - Ljusdal
Telefon:
0651-152 95
070-345 37 77

Vi har öppet som vanligt så långt det går. Till helgen så har vi öppet som vanligt på fredag, lördag samt söndag men endast mat (alltså fortfarande inte DJ/band). Vi kommer inte heller köra något inträde senare under kvällarna. Vi har börjat med utkörning till er hungriga gäster! Vi kör ut maten till er utan extra kostnad inom Ljusdal och det går att välja på hela menyn. Ni kan hitta vår meny på www.kicksaloon.se/meny och betalningen sker via Swish. Självklart går det bra med vanlig avhämtning från restaurangen också! Om ni har några som helst frågor så tveka inte på att ringa eller skriva ett meddelande på Facebook.

Ljusdals Golfrestaurang
Telefon:
0651-166 80
070-685 45 74

Man kan beställa matlådor hos oss med dagens luncher och sallader. Nu får man även med dryck med sin matlåda tom 31/3. Vi större beställningar av matlådor kan vi även hjälpa till med utkörning. För beställning och info hör av er till oss, 0651-16680, 070-68534574.

Johanna­butiken - Ljusdal
Telefon:
0651-71 14 16

Vi har öppet som vanligt-hoppas vi ses! Du är viktig för oss. Om du behöver hemleverans så fixar vi det, ring oss! Vi är även flexibla med öppettider! Före eller efter stängning finns vi på plats om det behövs.

Ljusdal i centrum
Telefon: 070-581 36 38
Epost: info@ljusdalicentrum.se

Vi kan hjälpa till med att köra ut grejer/ leveranser.

Hälsingeprägel - Järvsö Telefon: 070-240 88 46

Hälsingeprägel har för tillfället endast öppet enligt överenskommelse. Hör gärna av dig om du behöver köpa linoljefärg, såpa, hantverk eller smycken från Karin Li ädelsmed. Vi plockar ihop och packar varor så kan du hämta och betala med Swish. Har du andra önskemål så försöker vi givetvis ordna det på bästa sätt.

Gulo Gulo Charcuterie - Järvsö
Telefon: 076-900 48 56

I min webshop på www.gulogulo.se/shop kan man beställa en blandad charkkasse med hemkörning. Kostnad hemkörning är 50 kr inom 1 mil från Skästra. Bor man längre ifrån tillkommer 5 kr per km. Går även bra att bestämma träff eller hämta vid charkuteriet på Skästrabergsvägen 14. Har man inte möjlighet att handla via dator går det också bra att ringa eller sms samt swisha på 123 258 90 67

Må bra butiken - Järvsö
Telefon: 073-043 15 10

I vår webbutik kan du beställa svensk ekologisk hud och hårvård, vi har bl a underbara handkrämer för dina sönder spritade händer, du kan betala via klarna eller på plats när du hämtar dina färdigpackade varor på Stenegård eller hos Leena i Nore Ljusdal. www.mabrajarvso.se. Och vi erbjuder dej som är frisk och inte träffat någon smittad, en hel massa behandlingar i trygg miljö vi är alltid noga med hygienen, så även nu kanske extra! Det finns många fördelar med massage och många studier pekar på hälsofördelar som ökad blodcirkulation, stärker immunförsvaret, motverkad stress, påskyndar läkning och återhämtning, förebygger och lindrar spänningshuvudvärk, minskar oro och depression och mycket mer. Så välkommen boka en välgörande behandling i trygg miljö på: mbrab.bokadirekt.se

Tevekvarn - Järvsö Telefon: 0651-460 13
Epost: info@tevekvarn.se

Om du har förkylningssymtom eller behöver skydda dig lite extra går det bra att ringa eller maila in din order till oss. Betala via faktura eller swish. Vi plockar din order och ställer ut för dig att hämta.

Järvsö Outlet
Telefon: 070-464 61 15

Vi erbjuder fri hemkörning till de som av någon anledning inte har möjlighet att besöka oss i butiken. Gäller i Järvsö med omnejd. Betalning sker med swish.

Jarseost - Järvsö
Telefon: 070-230 67 99

Hos oss finns dessertostar, ostkaka och eldost. Jarseost har självservice i kylskåpet på gården som är fullt med goda ostar! Ring oss för sortiment och kör förbi så plockar vi ihop varorna och kommer ut med kassen till bilen. Betalnings sker med swish. Vi kan också ordna med hemleverans efter överenskommelse.

Euronics P.O.Radio - Ljusdal
Telefon: 0651-169 60
Epost: ljusdal@poradio.se

Vår butik är öppen precis som vanligt, måndag-fredag 10.00-18.00 och lördag 10.00-15.00. Vill du inte eller har du inte möjlighet att ta dig till vår butik går köp att genomföras över telefon eller online. Hos oss är det du själv som avgör hur ditt köp ska genomföras. Självklart erbjuder vi även hemleverans och inkoppling av produkterna. Hör av er till oss så ska vi se till att hitta en lösning som passar just dig. Välkommen i luren eller till butiken!

Byggnadsmiljö - Ljusdal
Telefon: 076-139 04 37
Epost: jimmy@byggnadsmiljo.nu

Vi kan erbjuda desinficering av hem, kontor eller lokaler med hjälp av foggmaskin (en maskin som rökfyller utrymmet och kommer åt alla ytor och tränger in i materialet för att verkligen vara säker på att inga bakterier blir kvar.) Den kan även köras i ventilationen mm. Detta kräver inte någon karens dvs lokalen eller utrymmet kan användas direkt efter att röken har dunstat. Vi utför saneringar av mögel, asbest/PCB, sot/rök, nikotin, bakterier, misärer och mycket mer. Bygg och verksamhetsstädning av lokaler och kommersiella byggnader. Även rivningar, konsultation med tillhörande dokumentation och övriga entreprenader. Kontakta oss gärna på telefon eller mail för rådgivning om sanering/behandling av era lokaler eller hushåll.

Änglatäppan - Färila
Telefon: 0651-213 00
070-499 60 84
Epost:
englakraft@hotmail.com

Vi har blommor, träd, buskar, jord och krukor. I coronatider kan du beställa via telefon eller epost. Betala via swish (1234984597), kort, kontant eller bankgiro. Vi kan leverera via utkörning mot mindre avgift eller så ställer vi ut för hämtning i friska luften.