Företagsanpassning för dig som kund i Covid-19 tider

Här nedan finns uppgifter på hur företag coronaanpassat sin verksamheten för dig. Vi hjälps åt att fortsätta hålla i och hålla ut i dessa tider!

Ta hand om dig!


Företag

Erbjudande

JE Produktion
https://jeproduktion.se

Möjlighet för kunder att lämna och hämta utan fysisk kontakt, i säkerhetsskåp utanför entré. Möjlighet att mötas upp utomhus.

Ljusdals Trafikskola AB
www.ljusdalstrafikskola.se

Information på hemsidan, utanför- & inne i lokalerna.

  • Spritar allmänna utrymmen toaletter, receptionsdisk, handtag, knappar/display på kaffemaskiner osv. fler ggr/dag.
  • Spritar bilarna inför varje lektion och prov och informerar eleven om det via en plastad lapp på sätet: Spritad och Klar!
  • Spritar händer på lärare och elev inför varje lektion.
  • Begränsat antal besökare i lokalerna samtidigt som alla får börja med sprita händerna i en automat precis innanför dörren.
  • Erbjuder munskydd/ handskar.
  • Halverat deltagare på alla kurser från första utbrottet och nu Max 8 (inkl. lärare).
  • Beställt visir till alla (10) lärare.
  • Förbjudit medåkning i bilarna, bara lärare och elev just nu.

Rosehills Blommor AB
www.rosehills.se

Vi har ringklocka utanför för de som inte vill gå in i butiken. Skylt som påminner om att hålla avstånd, Handsprit innanför dörren och vid kassorna, kölappar så att man lugnt kan gå omkring och vänta på sin tur, erbjudande om att boka egen tid i butiken mellan 8-10 och 18-20. Mobil kortläsare och swish för betalning utanför. Hemkörning. Avståndsmarkeringar på golvet. Vi är fortsatt trevliga och vid gott mod :)

Ljusdals Motor
https://ljusdalsmotor.com/

Väl utmärkt hur köa i butik. Handsprit utplacerat i butik, handspritsautomat direkt innanför entre. Regelbunden avtorkning/desinfektion av kontaktytor i butik. Extra öppet tillsvidare från kl 7.00 fram till ordinarie stängning 17.00. Fri hemkörning inom Ljusdal med omnejd. Vi kommer ut till dig utanför butik. Vi skickar hem till dig. Vi erbjuder dig att handla själv i butik utanför ordinarie öppettider. Vi har en till ytan stor butik som gör det lätt att hålla distans. Vi har kontroll på att antalet kunder i butik inte blir för stort så att trängsel kan uppkomma

Hamra Konferens & Vildmarkcenter AB
www.hamravild.com

Affischer – håll avstånd, möter er innan ingång till restaurangen. Handsprit, munskydd och plasthandskar finner ni vid dörren. Avståndsmarkeringar är utmärkta på golvet. Max 8 personer vid samma bord, i samma sällskap. Vid buffè byter vi bestick ofta. Samtidigt har vi mindre mat i buffén och kommer ut med nya fat. Oftast serverar vi a la carté, bordsservering. Alla handtag spritar vi fler gånger per dag. Vid kortbetalning kan ni använda tops att slå er kod med. Handsprit är utplacerade i lokalen. Tillsammans följer vi alla råd för att inte sprida smitta

Ericssons bokhandel
www.eebokhandel.se

Beställningar kan göras genom webbshop, telefon, mejl eller sociala medier. Hemleverans eller leverans utanför butiken. Vi har satt upp en ringklocka utanför butiken där kunden kan ringa för att få hjälp utanför butiken. Egen tid kan bokas i butiken utanför ordinarie öppettider. Kösystem med nummerlappar för att kunden ska kunna vänta på sin tur utanför eller kunna sprida ut sig i butiken. Självklart finns handsprit och vi har plexiskiva i kassan och avstånd till kunder. Även visir o munskydd kan användas av personalen.

Fifty Fifty Ljusdal
0651-144 11

Vi kan skapa en klädpåse efter ditt behov, vi packar, du lånar hem och provar i lugn och ro. Även ett helt vanlig hemlån, till närmaste dag är möjlig. Vill du inte komma in, så kommer vi ut till dig, vi hanterar swish. Vi finns på plats redan kl 9 på morgonen om du vill ha butiken för dig själv, och vi kan även använda visir om så önskas. Har du svårt att ta dig in till oss erbjuder vi även hemkörning, inom Ljusdal. Posthantering är en möjlighet och vi kan koppla upp oss mot dig via facetime och livevisa våra kläder. Alla lösningar är möjliga, ring oss på 0651-144 11 vid frågor.

Konditori Finess
www.konditorifiness-ljusdal.se

Vi på Konditori Finess följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Vi har anpassat alla bord och sittplatser i serveringen. I Brödbutiken tar vi in max tre kunder åt gången. Handsprit finns tillgängligt. Bord och andra ytor rengörs och spritas kontinuerligt. Alla som jobbar är friska och symtomfria. Vi erbjuder hemkörning samt levererar utanför vår butiksdörr. Vi har swish och här kan du ”blippa” på köp upp till 400 kronor

Harsa konferens & Fritid AB
www.harsa.se

Vi följer lagar och riktlinjer utformade av Folhälsomyndigheten, Regionen och kommunen. T ex: Restaurangen är anpassad utifrån de rådande direktiv som finns gällande restaurangverksamhet där vi bland annat har tagit bort bord och minskat antal sittplatser för att öppna upp ytor och skapa avstånd, maxantal i omklädningsrum, skiduthyrning samt vallabod. Extra städrutiner i stugor, på vandrarhemmet, hotellrummen samt allmänna ytor.

Järvsöbacken AB
www.jarvsobacken.se/corona/

Vi har coronasäkrat vår anläggning. Läs mer på vår hemsida.

Susanne's Fransar
facebook.com/susannesfransar/

Jag ser till att kunden spritar sina händer och att inget sällskap får följa med. Jag har även munskydd till varje kund och jag själv spritar händer och har munskydd. Spritar också alla kontaktytor efter varje kund.

Christina & Co

Vi på Christina & comp har satt en skylt utanför butiken, en sida är grön där det står välkommen in den andra är röd och där står det STOPP det är många i butiken just nu, var snäll och vänta tills någon har gått ut. Utanför dörren står det en stol om man vill sitta och vänta. Vi har handsprit på flera platser i butiken och håller rent och spritat. Vi erbjuder hemlån, hemleverans inom Ljusdal, vi skickar per post, vi packar en påse efter kundens behov, dom får prova hemma och betala med swish, vi lägger ut varor på sociala media och sen kan man ringa och beställa. Om kunden ringer så kan vi fixa det mesta. Vi håller i och håller ut !!

Wildlife Sweden/ Restaurang "Hos Oss i Ängra"
https://wildlifesweden.se/restaurant/

Vi har skärm vid receptionen och handsprit dispenser överallt, vi har byggt om receptionen och flyttat toalettdörren för att undvika köbildning. Det var lite trångt när gästerna står i receptionen för att betala till exempel. Vi har plats för 26 personer men tar inte emot mer än 16 personer och inte mer än 8 personer vid bordet.