Information om coronaviruset

Här hittar du nyheter om coronaviruset. Nyheterna syns också på startsidan för ljusdal.se. Du kan söka mer information på undersidorna i menyn.

Om du vill prenumerera på covid-19-nyheter från kommunen, klicka på RSS-ikonen här på sidan. Den är orange med vita vågor.

Aktuellt läge

Logo RSS
 • Fjärr-, distans- och närundervisning för högstadiet och gymnasiet vecka 15 och 16

  Med undantag för grundsärskolan ska alla högstadieklasser och hela Slottegymnasiet ha en kombination av fjärr-, distans och närundervisning veckorna 15 och 16, 12-25 april. Så beslutade skolchef i samråd med rektorer och Smittskydd Gävleborg under eftermiddagen den 12 april.

 • Fortsatt fjärr- och distansundervisning på Slottegymnasiet vecka 15

  Rektor och förvaltningschef har i dialog med Region Gävleborg fattat beslut om att årskurs 1, 2 och 3 på Slottegymnasiet fortsätter med distans- och fjärrundervisning även vecka 15, 12-18 april. Undantag gäller för elever på Introduktionsprogram, elever som har kontrakt med Studieverkstan, elever på...

 • Ökad social skuld, en trolig följd av pandemin

  Sannolikt leder pandemin till ökat behov av stöd från individ- och familjeomsorgen, IFO, och ökat inflöde av ärenden, särskilt i grupper och i områden som redan är utsatta. Om resurserna blir ansträngda minskar möjligheterna till förebyggande arbete och tidiga insatser. IFO i Ljusdal planerar nu för...

 • Ändrade öppettider på Källbackaserveringen i Ljusdal

  Efter påskhelgen ändrar Källbackaserveringen på Doktorsgatan i Ljusdal sina tider och håller öppet på vardagar mellan klockan 9 och 14.

 • Färila skola: Fjärr- och distansundervisning för alla elever vecka 15

  På grund av hög smittspridning av covid-19 på Färila skola har rektor och skolchef i samråd med Smittskydd Gävleborg beslutat om fjärr- och distansundervisning för alla elever, från förskoleklass till årkurs 9, veckan efter påsklovet, 12-18 april.

 • Färila skola tillfälligt stängd 1 april

  Mot bakgrund av smittspridning av covid-19 hålls Färila skola stängd torsdag den 1 april för elever i förskoleklass till årkurs 3. Beslutet är fattat av rektor och skolchef i samråd med Smittskydd Gävleborg.

 • Färila skola: Både när- och distansundervisning vecka 13

  Efter att ha hållit stängt den 26 mars på grund av ansträngt personalläge öppnar Färila skola vecka 13 med närundervisning för förskoleklass till årskurs 3. För årskurserna 4-9 gäller fjärr- och distansundervisning hela veckan.

 • Färila skola tillfälligt stängd 26 mars

  Den senaste veckan har några fall av covid-19 konstaterats på Färila skola. Samtidigt är några ur personalen hemma i väntan på provsvar. Då tillräckligt med vikarier inte gått att få tag på för att kunna bedriva verksamhet, har rektor och skolchef i samråd med Smittskydd Gävleborg beslutat att hålla...

Kontakta oss! Vi finns tillgängliga på mail och telefon.

Logotype för Facebook

Translate our web site

This site has a gray bar at the top of the page where you will find a globe icon.

Click on the globe to activate Google Translate and select a language you want to use on our web.

We take no responsibility for how Google translates this page.