Information om coronaviruset

Här hittar du nyheter om coronaviruset. Nyheterna syns också på startsidan för ljusdal.se. Du kan söka mer information på undersidorna i menyn.

Om du vill prenumerera på covid-19-nyheter från kommunen, klicka på RSS-ikonen här på sidan. Den är orange med vita vågor.

Aktuellt läge

Logo RSS
 • Smittskyddsåtgärder skärps 12 januari

  Den ökade smittspridningen av covid-19 i samhället gör att Folkhälsomyndigheten inför nya åtgärder från och med i dag, 12 januari.

 • Ljusdals kommun i stabsläge med anledning av covid-19

  Ökningen av antalet smittade av covid-19 i kommunen och regionen gör att Ljusdals kommun återigen går upp i stabsläge. Det beslutade tillförordnad kommunchef Mikael Björk under måndagen.

 • Nya åtgärder träder i kraft 23 december

  På grund av risken för ökad smittspridning av covid-19 ska flera tillfälliga åtgärder införas av Folkhälsomyndigheten. Dessa börjar gälla från och med 23 december.

 • Nya covidregler från 1 december

  Från och med 1 december behöver anordnare av allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare antingen kontrollera vaccinationsbevis eller genomföra särskilda smittskyddsåtgärder.

 • Självservice på huvudbiblioteket i Ljusdal öppnar igen

  Från 13 september är det åter möjligt att läsa tidningar och låna och lämna tillbaka böcker via självservice på huvudbiblioteket i Ljusdal. Självservice håller öppet alla vardagar från klockan 8:30.

 • Färila simhall öppnar igen den 6 september

  Simhallen i Färila har varit stängd för allmänheten under en längre tid på grund av pandemin. Nationella rekommendationer och personligt ansvar gäller fortsatt för att minska risken för smittspridning.

 • Anhöriggrupp på Beroendecentrum startar igen

  Anhöriggrupp på Beroendecentrum startar igen från onsdag 23 juni v. 25, kl. 16.00-17.30.

 • Nya regler för serveringsställen från 1 juni

  De restriktioner som tidigare införts med anledning av pandemin, ska enligt regeringens plan anpassas till en succesivt minskad smittspridning. Från 1 juni kan serveringsställen därför hålla öppet till klockan 22:30 och alkohol kan serveras fram till klockan 22:00.

Kontakta oss! Vi finns tillgängliga på mail och telefon.

Information på teckenspråk samt länkar till lättlästa sidor om covid-19.

Translate our web site

This site has a gray bar at the top of the page where you will find a globe icon.

Click on the globe to activate Google Translate and select a language you want to use on our web.

We take no responsibility for how Google translates this page.