Färila sim- och sporthall

Färila simhall

Färila simhall

Simbassängen i Färila simhall är 8 x 16 meter med en vattentemperatur på cirka 29°. Undervisningsbassängen är 5 x 8 meter och håller cirka 33°. Det finns en vattenrutschbana och klättervägg som är 5 meter hög samt en trampolin som är 1 meter hög.

Obs! Medtag eget hänglås till klädskåpen. Finns även att köpa i receptionen.

Färila sporthall

Fullstor delningsbar sporthall med läktare längs långsida, cirka 100 m² med plats för 200 åskådare. Linjerat för: handboll, basket helplan, basket halvplan, badminton helplan, badminton halvplan, innebandy helplan, tennis helplan, volleyboll helplan.

Övriga aktivitetsytor som finns i Färila sporthall är motionssal med speglar och musikanläggning cirka 110 m², specialanpassad för friskvårdsgym. Motionssal med speglar och musikanläggning, specialanpassad för spinningverksamhet.

Café och shop i Färila sim- och sporthall

Caféet erbjuder enklare förtäring som pizza, toast, chips, slush, kaffe, läsk och godis. Även försäljning av badkläder, armkuddar, simglasögon, simmärken m.m.

Med reservation för eventuella ändringar och felskrivningar.

För mer information

Färila sim- och sporthall
Skolvägen 3
827 60 FÄRILA

0651-186 30
simhallen@ljusdal.se

Relaterade sidor

Aktuellt

Simskolestart v. 15

Nyhet
Simskoleanmälan görs nu online via:

 

Vasaloppspinning
Då var det dags igen! Årets
vasaloppsspinning går av stapeln den 3 mars. Vi startar klockan 8:00 och går i mål tillsammans med vasaloppssegraren 2024. Varje cykel har en påse med energiintag, vattenflaska tas med av deltagaren. Vi avslutar med gemensam frukost efter passet. Ring 0651-186 30 för anmälan och mer information. Välkommen på svettfest.