Välkommen till Ljusdals Kommuns officiella webbplats

Hitta snabbt

Populära e-tjänster

 • Information med anledning av branden i matvarubutiken i Järvsö

  Räddningstjänsten och polisen är på plats för att hantera branden, leda om trafik och säkerställa att inga människor kommer till skada. Släcknings- och eftersläckningsarbetet väntas ta flera timmar. I nuläget finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada.

 • Varuförsörjning för personer i riskgrupp i Järvsö

  Livsmedelsbutiken i Järvsö har brunnit ner. Det innebär förändringar för personer i riskgrupp som brukar beställa och få leverans av dagligvaror från Järvsö-butiken. Den här informationen vill visa de alternativ som finns för inköp av dagligvaror för personer i riskgrupp.

 • Mer utlandspraktik på Slottegymnasiet

  Fler elever kan få resa ut i Europa som en del av sin utbildning. Det ska göras möjligt genom en internationaliseringsplan och en ansökan till Universitets- och högskolerådet om så kallad ackreditering. Det innebär att övergå från enskilda projekt till ett mer systematiskt och långsiktigt deltagande...

 • Driftstörning i SchoolSoft

  Vi har för närvarande en mer omfattande driftstörning i SchoolSoft som påverkar vårdnadshavares möjlighet att logga in i tjänsten. Detta gäller såväl förskola som grundskola och fritidsverksamhet.

 • Musikskolan livesänder jubileumskonsert

  Ljusdals Musikskola firar sina 60 år i kulturens tjänst med en livesänd konsert torsdag 22 oktober kl. 19:00. Konserten symboliserar också skapandet av Kulturskolan Ljusdals kommun. Se länk till sändningen nedan.

Information om covid-19

Ta del av Ljusdals kommuns evenemangskalendrar

Kommunens digitala anslagstavla för justerade protokoll