Välkommen till Ljusdals Kommuns officiella webbplats

Hitta snabbt

Populära e-tjänster

 • Läget är allvarligt – nu måste vi hjälpas åt

  Smittspridningen i länet är för närvarande mycket hög och vård och omsorg har allvarliga problem. Länsstyrelsen har tillsammans med Region Gävleborg och länets kommuner därför gått ut med ett myndighetsmeddelande via Sveriges Radio Gävleborg, P4.

 • Matlådor erbjuds för Slottegymnasiets elever

  Slottegymasiets elever som från och med måndagen den 7:e december studerar på distans erbjuds hämta matlådor i skolrestaurangen.

 • Årets tillgänglighetspris går till Ljusdal Archery Club, bågskytte

  Idag, 3 december, är det den internationella funktionshinderdagen. En viktig dag i arbetet för ett universellt utformat samhälle där alla kan vara delaktiga. För att alla, inklusive personer med funktionsnedsättning, ska kunna vara delaktiga krävs miljöer, tjänster, produkter och information som är ...

 • Dags att nominera till årets idrottsstipendier

  Känner du någon mellan 13 och 20 år som är verksam i någon av kommunens föreningar och framgångsrik inom idrott? Eller vet du en ungdomsidrottsledare i någon förening som gör bra insatser? Välkommen att nominera den du tycker förtjänar ett idrottsstipendium!

 • Symtomfria barn och elever bör stanna hemma om någon i familjen har bekräftad covid-19

  Ljusdals kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Från 1 december ändrar myndigheten rekommendationerna och tydliggör att symtomfria barn och elever i förskola och grundskola ska stanna hemma om någon i familjen har bekräftad covid-19.

Information om covid-19

Ta del av Ljusdals kommuns evenemangskalendrar

Kommunens digitala anslagstavla för justerade protokoll